IniciNoticiesRegidoriesFinalitza la convocatòria per la creació de 14 places per la brigada...

Finalitza la convocatòria per la creació de 14 places per la brigada jove durant els mesos d’estiu

Durant tot aquest període el personal de l’Ajuntament assessorarà als joves sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

Les àrees de Joventut i Ocupació continuen apostant per la formació i la inserció laboral juvenil, han obert la convocatòria de selecció per a la Brigada Jove 2023 i que aquest any s’amplien les places ofertades respecte anys anteriors. Com a novetat també d’enguany, es reserven 2 llocs de treball per a les persones que acreditin un grau de discapacitat igual o superior al 33%. 

Es tracta d’una oferta laboral de 14 places adreçada a joves d’entre 16 i 19 anys, en règim laboral temporal per dos mesos (8 places juliol i 6 agost). 
Aquesta convocatòria vol possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves amb la voluntat que durant el període de vacances s’iniciïn en el món laboral i percebin uns ingressos.  Ho explica la regidora de joventut en funcions, Bàrbara Vergés.

Brigada jove 1

“considerem que és una experiència molt importants pels joves”

Els catorze llocs de treball es distribuiran de la següent manera: 4 places al departament de brigada d’obres i serveis, 2 per medi ambient i 2 al departament de serveis personals pel mes de juliol. 4 places al departament de brigada d’obres i serveis i 2 per medi ambient places més pel mes d’agost, amb una jornada laboral de 20 hores setmanals. 

Durant tot aquest període el personal de l’Ajuntament assessorarà als joves sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors. Vergés recorda que l’experiència del programa en anys anteriors és molt positiva.

Brigada jove 2

El personal de l’Ajuntament realitzarà aquesta tasca de seguiment independentment del departament o àrea al qual estigui adscrit perquè la brigada jove aspira a la màxima transversalitat possible. El projecte i el seguiment d’aquest el coordinaran els departaments d’Ocupació i Joventut.

Les sol·licituds per formar part del procés de selecció s’hauran de presentar de manera telemàtica mitjançant instància genèrica adjuntant la documentació que es requereix a les bases (Sol·licitud normalitzada, currículum, fotocòpia del DNI i documents que acreditin la formació requerida). Es podran presentar fins avui 9 de juny del 2023

La convocatòria de la Brigada Jove compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Barcelona.  Més informació: Bases de la convocatòria Brigada Jove 2023

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES