IniciNoticiesEsportsDiversos torderencs/ques participaran de la 29a sortida Tordera-Montserrat-Tordera

Diversos torderencs/ques participaran de la 29a sortida Tordera-Montserrat-Tordera

16 ciclistes participaran d’aquesta trobada que és una festa de l’esport i la bicicleta i que en total recorreran més de 200 quilòmetres

Des del 1997 de manera ininterrompuda un grup de ciclistes torderencs batejats amb el nom de la “Colla del Senglar” realitzen el recorregut en bicicleta Tordera-Montserrat-Tordera. Demà dissabte a les 5h de la matinada faran la sortida número 29 des de la Plaça de l’Església. Cal destacar, que inclús algun any han realitzat dos travesses. Per l’impulsor torderenc, Miquel Grimal, tot i anar 33 cops a Montserrat continua sent especial.

Miquel Grimal 1

En total recorreran més de 200 quilòmetres. 16 ciclistes participaran d’aquesta trobada que és una festa de l’esport i la bicicleta. Miquel Grimal destaca que la majoria repeteix altres anys.

Miquel Grimal 2

La travessa és un gran esforç, ja que passa per indrets i paisatges de muntanya i urbans amb diferents desnivells. Un cop arribats a Montserrat es realitza un dinar de germanor. En acabar, es fa el camí de tornada cap a Tordera que està prevista cap a les 21h del vespre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES