IniciNoticiesEducació41 alumnes de l’institut Lluís Companys es presenten a partir d’avui i...

41 alumnes de l’institut Lluís Companys es presenten a partir d’avui i fins divendres a la selectivitat

L’institut torderenc tornarà a ser per quart cop seu de les PAU i acollirà uns 437 alumnes de municipis de Palafolls, Malgrat, Santa Susanna, Calella, Pineda i Tordera amb l’objectiu de mantenir la descentralització dels tribunals i reduir la mobilitat dels estudiants.

41 alumnes de l’Institut Lluís Companys es presentaran a partir d’avui a la selectivitat, que es farà entre el 7 i el 9 de juny. L’institut torderenc tornarà a ser per quart cop seu de les PAU i acollirà uns 437 alumnes de municipis de Palafolls, Malgrat, Santa Susanna, Calella, Pineda i Tordera amb l’objectiu de mantenir la descentralització dels tribunals i reduir la mobilitat dels estudiants. Carles Carré, director de l’Institut Lluís Companys explica com organitzen aquestes proves.

Selectivitat

“les proves tenen el mateix format que sempre i esperem que es realitzaran amb èxit com cada any”

Avui es faran les proves de Llengua Castellana i Literatura; Llengua Estrangera; Anàlisi Musical; Cultura Audiovisual; Electrotècnia; Física i Geografia. Demà,  d’Història; Dibuix Artístic; Llatí; Matemàtiques; Biologia; Dibuix Tècnic; Història de l’Art; Història de la Filosofia i Literatura Castellana.

Finalment, Divendres serà el torn per Llengua Catalana i Literatura; Ciències de la Terra i Medi Ambient; Grec; Matemàtiques aplicades a les ciències socials; disseny; Economia de l’empresa; Literatura Catalana; Química i Tecnologia Industrial.

Les notes de la selectivitat es podran consultar per internet el 22 de Juny. Com a novetat, la biblioteca de Tordera estarà oberta tot el dia per acollir els estudiants que ho desitgin.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES