IniciNoticiesEsportsEl Memorial Barceló arriba aquest cap de setmana a la 24ena edició

El Memorial Barceló arriba aquest cap de setmana a la 24ena edició

El Club Futbol Tordera és l’encarregat d’organitzar aquesta cita futbolística base que és reconeguda a nivell local, comarcal i nacional. Amb un format totalment consolidat que aplega milers de visitants en el nostre municipi durant el dissabte i el diumenge

El Camp Municipal d’Esports de Tordera acollirà aquest cap de setmana la 24ena edició del Memorial Josep Barceló. Enguany com a novetat principal, el camp principal estrena gespa artificial acabada de col·locar fa pocs dies. El Club Futbol Tordera és l’encarregat d’organitzar aquesta cita futbolística base que és reconeguda a nivell local, comarcal i nacional. Amb un format totalment consolidat que aplega milers de visitants en el nostre municipi durant els dos dies.

Pel cartell d’aquesta edició ja estan confirmats 48 equips de primera categoria com el Barça, Villareal, València, Llevant, Osasuna, Sabadell, Júpiter, Terrassa, Aqua Hotel FC, Lloret, Barcino, Vilablareix, Tiana, Racing Blanenc, Farners, Sant Feliu de Guíxols, Les Franqueses, Llavaneres, Vila Olímpica, Porqueres, Martorell, Sant Pol, Quart, Cambrils, Sant Vicenti, PB Barcino i el CFTordera. El president del CFTordera, Josep Alsina, es mostra content de mantenir un any més equips de primera divisió.

Alsina memorial 1

Els equips d’aquests clubs es dividiran en tres categories: equips Aleví 1r any (2012), Aleví 2n any (2011) i Benjamí. I seguirà el format habitual, es jugarà en diverses rondes: fase de grups, semifinals (2) i finals (2, una per categoria). Els partits començaran el dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Per poder jugar tots aquests partits, el club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals.

Com cada any, també es farà l’acte de cloenda i record a Josep Barceló, exjugador i exentrenador que va morir en un accident de trànsit pocs mesos abans de celebrar-se la primera edició. Per aquest motiu, pel club torderenc és molt emotiu.

Alsina memorial 2

Novament, l’organització comptarà amb 150-200 voluntaris que faran possible el desenvolupament del Memorial. Alguns d’aquests voluntaris hi són des de la primera edició. Segons Alsina, aquest és el punt diferencial i que fa especial el torneig.

Alsina memorial 3

Les finals del torneig (diumenge) es podran seguir en directe per canal streaming de youtube i també a través de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES