IniciNoticiesEsportsEl CFTordera tanca la temporada 22-23 amb una derrota i dos homenatges

El CFTordera tanca la temporada 22-23 amb una derrota i dos homenatges

El primer equip es va acomiadar de la seva afició en un dia especial per diferents motius: l’equip estrenava la nova gespa i també es va aprofitar l’últim partit per agrair els anys al club del capità i de l’entrenador que no continuaran la temporada vinent

El passat divendres, el primer equip del CFTordera tancava el curs esportiu 22-23 amb una derrota a casa contra el Blanes (1-3). Partit descafeïnat, ja que cap dels dos equips es jugava res. En el minut 3 s’avança el Blanes amb un gol penal. La reacció torderenca arribaria al minut 11 amb un gol imparable de Pide. Abans del descans, els visitants posarien l’1 a 2. Amb tota la segona part per endavant, el conjunt groc i vermell ho va intentar, però no va poder remuntar un partit que el Blanes sentenciaria al minut 75 amb l’1 a 3 final.

Es finalitza el play off d’ascens sense aconseguir cap victòria, només s’han sumat 2 empats. Tot i això, els torderencs van fer història en classificar-se per primera vegada a la fase d’ascens a primera catalana. Les lesions, els canvis d’entrenadors i la Kings League han condicionat una temporada que va començar molt bé sota les ordres de Sebas Marteles. Al marge de tot això, el partit ens va deixar altres notícies. En primer lloc, es va estrenar la nova gespa artificial. I, en segon lloc, va ser un dia especial per dos membres de l’equip. Abans del derbi, tots dos conjunts van fer un passadís per retre homenatge i agrair els anys destinats al club torderenc al capità, David Mancheño, i a l’entrenador, Jose Cáceres.

En el cas de Mancheño, ha estat una peça clau durant 5 anys sent un líder dins i fora del camp. Tot i que continuarà vinculat al futbol, el torderenc deixa el futbol 11 després de lesionar-se la setmana passada contra el Begur. Segons el fins ara capità del CFTordera comentava que volia retirar-se amb aquest equip.

David Mancheño 1

A més, Mancheño afegia que es queda amb l’espineta de poder jugar amb la nova gespa del camp municipal.

David Mancheño 2

A qui tampoc tornarem a veure amb l’equip la propera temporada és a l’entrenador, Jose Cáceres. Abans de l’enfrontament confirmava que no continuaria a la banqueta groga i vermella. Ha estat una temporada complicada que ha desgastat el fins ara entrenador del Tordera. Ell mateix en feia una valoració.

Jose Cáceres post Blanes

“te quedas con la sensación de que ojalá hubieramos puesto la guinda al pastel”

Jose Cáceres va tornar al CFTordera com a coordinador i a mitjans temporada va assumir la responsabilitat del primer equip després que Sebas Marteles deixes el club.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.