IniciNoticiesCulturaThe Tyets, La Fúmiga i Strombers: caps de cartell dels grups musicals...

The Tyets, La Fúmiga i Strombers: caps de cartell dels grups musicals de la Festa Major de Tordera

Les nits musicals de la Festa Major de Tordera 2023 seran entre el 23 i 26 d’agost.

L’Ajuntament de Tordera, a través de les àrees de Joventut i Festes, ha donat a conèixer els caps de cartell dels concerts de la Festa Major de Sant Bartomeu. Enguany, els concerts de les nits de barraques de la Festa Major novament es celebraran al parc Prudenci Bertrana.

Dimecres 23 d’agost, el grup La Fúmiga i DJ Trapella, ompliran de música la vigília de Sant Bartomeu. La Fúmiga son un grup valencià amb música molt festiva. La DJ Trapella posarà els millors temes de l’actualitat i tots els temps. Dijous 24 serà per Flashy Ice Cream. El grup de trap juvenil amb més recorregut del país, aterra a Tordera amb nous temes musicals que han estat èxit aquest any. Divendres 25 d’agost arribarà el Pony Pisador, grup escollit a través de l’enquesta de participació telemàtica que es va promoure fa uns mesos des del Casal de Joves. I tancarà la Festa Major el grup de moda de tot el país: Els Tyets aterren a Tordera amb el boom musical de l’últim disc amb cançons com: Coti x Coti o Bailoteo.  Els Strombers també tocaran el dissabte dia 26 d’agost.

És el primer avançament que l’Ajuntament de Tordera ha fet sobre el cartell. Durant els propers mesos es donarà a conèixer tots els participants. Properament, s’obrirà el període de presentació de sol·licituds de les entitats locals per optar a una de les barraques de festa major. La Regidoria de Festes, d’acord amb la Comissió de Festes i les entitats locals, està treballant per tancar el programa d’activitats de la Festa Major del qual es pot avançar les actuacions de l’Orquestra Meravella i La Principal de la Bisbal, per als concerts i balls dels dies 24 i 25 d’agost, respectivament. Durant les properes setmanes es coneixerà el detall de totes activitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES