IniciNoticiesSalutL’Associació Calella Artesana fa una donació de barrets de ganxet per als...

L’Associació Calella Artesana fa una donació de barrets de ganxet per als nadons que neixen a l’Hospital de Calella

Els barrets han estat teixits en una de les ganxetades populars que l’associació organitza periòdicament

L’Associació Calella Artesana ha lliurat als professionals de la planta maternoinfantil de l’Hospital de Calella barrets teixits amb ganxet per als nadons que neixin al centre. Els barrets són de diferents colors i mides, i elàstics perquè es puguin adaptar al cap de cada nadó.

Tot aquest material ha estat elaborat en una de les ganxetades populars que l’associació organitza periòdicament a Calella i en la qual hi van participar entorn a 25 persones. De fet, aquesta activitat és oberta a tota la població que s’hi vulgui sumar.

Des de Calella Artesana ja han fet altres donacions als centres sanitaris de la Corporació. En aquest cas, van portar obsequis als pacients ingressats a la Unitat de Llarga Estada de l’Hospital de Calella el Dia de Reis o van donar bates i barrets als professionals de la Corporació amb la pandèmia de la Covid-19. Calella Artesana és una associació que es dedica a elaborar productes artesans i que col·labora amb diferents projectes solidaris. Des de l’Associació estan preparant una nova ganxetada popular, en col·laboració amb Oncolliga i l’Associació Catalana de Costura, on teixiran diademes solidàries per a les dones amb càncer de mama.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES