IniciNoticiesPolíticaEls partits polítics de Tordera afronten el darrer dia de campanya amb...

Els partits polítics de Tordera afronten el darrer dia de campanya amb la confiança de treure un bon resultat el 28 de maig

Els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals, tancaran avui la campanya electoral amb l’objectiu de convèncer els indecisos.

La candidata de Junts x Tordera, Elisabet Megias defensa que tenen el millor projecte per Tordera i amb l’equip més capacitat.

Per què votar Junts

La candidata d’ERC, Marta Paset assegura que les propostes que han defensat durant aquesta campanya estan pensades per millorar el dia a dia dels torderencs i torderenques i els únics per poden portar un canvi a Tordera.

Per què votar Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent Republicà

El candidat del PSC , Rafa Delgado creu que la proposta socialista té la competència i la voluntat per tirar endavant el projectes que necessita Tordera i que tenen l’experiència de govern per fer-ho possible.

Per què votar Partit Socialista de Catalunya

El candidat d’En Comú Podem, Salvador Giralt està convençut que son els únics que volen donar la veu al ciutadà i que les propostes que defensen son les més coherents pel municipi.

Per què votar En Comú Podem

El candidat de Ciutadans, Cristian Robles indica que Tordera necessita un govern que estigui per a la gent.

Per què votar Ciutadans

El candidat de + Tordera, Xavier Pla assegura que la seva candidatura no es deu a ningú i que no tenen cap altre pretensió que la política local.

Per què votar Més Tordera

El candidat de VOX, Èric Pérez assegura que son el partit del sentit comú i els pioners en polítiques de seguretat.

Per què votar VOX

El candidat de Moviment veïnal x Tordera, Juanje Martin diu que altres candidatures només pensen en banderes diverses i que a ells només els importa la bandera del poble.

Per què votar Moviment Veïnal x Tordera

El candidat del Partit Popular, Santi Diaz creu que diumenge s’ha de votar la seva candidatura si es vol un poble tranquil.

Per què votar Partit Popular

Un total de 13.200 torderencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 26 de maig, repartits en els 4 col·legis electorals del municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES