IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera amb la candidata Elisabet Megias es presenta sota el...

Junts per Tordera amb la candidata Elisabet Megias es presenta sota el lema “Liderem Junts”

La candidatura ha dividit el programa en tres eixos: Entorn, Oportunitats i persones

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 28 de maig.

Avui divendres, darrera entrevista amb la candidata de Junts per Tordera, Elisabet Megias. Fa un any, l’actual alcalde, Joan Carles Garcia anunciava que no optaria a la reelecció després de 28 anys com a batlle. Per unanimitat del partit es va escollir a Elisabet Megias com a candidata. Actualment Junts té 5 regidors/es a l’Ajuntament de Tordera i governa en pacte amb el PSC. Entre les cares noves de la candidatura destaquen Pere Garcia i Aniol Canals.

Junts per Tordera es presenta amb el lema “Liderem Junts”. Segons Elisabet Megias un crit a la responsabilitat individual i col·lectiva pel bé del municipi.

Junts per Tordera 1

Sobre propostes bandera de la candidatura, Elisabet Megias destaca que han dividit el programa electoral en tres eixos: Entorn, oportunitats i persones on hi destinaran recursos i idees per millorar el poble.

Junts per Tordera 2

L’entrevista amb la candidata de Junts per Tordera, Elisabet Megias la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Amb aquesta entrevista finalitzem l’espai on hem conegut els programes electorals de les candidatures.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES