IniciNoticiesPolítica13.200 torderencs estan cridats diumenge a les urnes. Tots els col·legis electorals...

13.200 torderencs estan cridats diumenge a les urnes. Tots els col·legis electorals estan a punt per a la celebració de les eleccions municipals

Els 4 centres electorals obriran de les 9:00h a les 20:00h

Des dels diferents departaments de l’Ajuntament, ja tenen a punt tot el dispositiu per a les eleccions municipals d’aquest proper diumenge 28 de maig. 

En total són nou les candidatures que es presenten a Tordera per a formar el nou govern municipal: Junts per Tordera, ERC Gent de Tordera + Jovent Republicà, PSC Tordera, Més Tordera, En Comú Podem, Ciutadans, Moviment Veïnal per Tordera, PP i VOX.

Com en cada període electoral, a Tordera s’habilitaran quatre col·legis electorals que acolliran les diferents meses corresponents als districtes electorals del municipi. Els col·legis electorals s’obriran a les nou de matí i es tancaran a les vuit del vespre per fer el recompte de vots. Els centres de votació són: Col·legi Públic Serra de Miralles, Col·legi Públic de l’Ignasi Iglesias, IES Lluís Companys i CEIP La Roureda. En total són 20 meses repartides en 7 seccions, un total de 13.200 persones tindran dret a exercir el seu dret a vot. 

Per tal de garantir el bon funcionament del procés electoral, el personal d’administració donarà per al suport a les meses, la Policia Local i Protecció Civil garantiran la seguretat de la jornada i durant tot el dia, des de l’àrea de Secretaria i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà estaran a la disposició de tots els ciutadans per atendre dubtes i consultes. 

La secretària municipal, Marta Portella explica que a nivell administratiu i de seguretat s’ha preparat tot un dispositiu especial.

Marta Portella 1

“Si qualsevol persona té algun dubte sobre les eleccions tindrem un servei d’atenció a l’Ajuntament”

Marta Portella puntualitza que per votar cal presentar un document original d’ identificació.

Marta Portella 2

A partir de les 20:00h es farà l’escrutini. Segons Portella un procediment que és habitual en totes les eleccions.

Marta Portella 3

L’emissora municipal Ràdio Tordera ha organitzat una programació especial per al seguiment d’aquestes eleccions municipals. També diumenge, dia 28, des del departament de comunicació de l’Ajuntament es farà un seguiment especial a través dels canals d’informació i xarxes socials oficials. Des d’aquest espai web podreu consultar el resultat de les eleccions municipals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES