IniciNoticiesEsportsCap de setmana de derrotes pels primers equips torderencs

Cap de setmana de derrotes pels primers equips torderencs

Ni el sènior masculí del CEEB Tordera ni el CFTordera van poder sumar punts en aquest tram final de temporada

Nova jornada esportiva que el primer equip del CFTordera torna a casa en blanc. Aquest diumenge, el conjunt groc i vermell visitava el camp del Torroella, equip que encara té possibilitats de pujar a primera catalana. Per aquest motiu, els torderencs es van trobar uns locals que van ser molt superiors i que van estar més actius i més efectius de cara a porteria. Per contra, el CFTordera acumulava moltes baixes de jugadors importants, que van suplir jugadors del juvenil. Roger Roura (va jugar els 90 minuts de joc), Oriol Masferrer i Martí Grimal van realitzar un partidàs defensant els colors del primer equip i demostrant que els joves de la casa es poden tenir el seu lloc en el primer equip.

El Torroella s’avançarien molt aviat, al minut 4 aconseguiria obrir el marcador gràcies a un gol imparable pel porter del CFTordera. Amb aquest 1 a 0 s’arribaria al descans. Al minut 66, el Torroella marcaria el segon, i el 3 a 0 definitiu, arribaria 5 minuts més tard. Tot i els 3 gols encaixats, cal destacar l’actuació del porter del CFTordera que va realitzar un molt bon partit aturant les múltiples accions d’atac que va generar l’equip local durant tot el partit.

Escoltem la valoració després de l’enfrontament de l’entrenador torderenc, Jose Caceres.

Per altra banda, aquest cap de setmana tampoc ha sigut positiu pel sènior masculí del CEEB Tordera. Els torderencs disputaven l’últim partit de la lliga a casa i es van quedar a les portes de tancar la temporada amb una victòria. El CB Salta es va endur el partit per 60 a 63 en un partit on el Tordera va ser superior a la primera part, arribant al descans amb un avantatge de 8 punts. Però un tercer i quart període molt fluix i amb molta falta d’encert va donar el triomf al Salt. El CEEB Tordera finalitza sisè la segona catalana de bàsquet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.