IniciNoticiesEsportsNou títol en el palmarès del torderenc Marçal Cuenca amb el Saint...

Nou títol en el palmarès del torderenc Marçal Cuenca amb el Saint Omer

Quarta copa de França que aconsegueix el jugador d’hoquei patins des que va arribar al club francès

L’equip del Saint Omer de França va aconseguir aquest passat cap de setmana la quarta copa francesa d’hoquei patins. Amb una semifinal trepidant que es va decidir als penals i una final més tranquil·la, finalment l’equip blanc i vermell capitanejat pel torderenc Marçal Cuenca va tornar cap a casa amb el trofeu de campions sota el braç. Es van imposar a la final 1-4 contra el Coutrás. En declaracions al Show dels Esports, el torderenc ens explicava que des del 2019 no guanyaven aquest títol, per això enguany, era un objectiu de la temporada.

Marçal Cuenca 1

“va ser un cap de setmana bastant apretat. Pel club aquest títol és un orgull que no és fàcil d’aconseguir perquè es juga en eliminatòries”

Cuenca comentava que l’equip va estar molt endollat durant la disputa de la final four i a més a més, van jugar els partits a un gran nivell. Sobretot, el duel de la semifinal contra La Vendéenne que van guanyar als penals (5-4).

Marçal Cuenca 2

El Saint Omer va disputar la final contra l’amfitrió, el Coutrás i va passar per sobre aconseguint un resultat d’1 a 4, en un partit menys emocionant respecte el de la semifinal. Ho explica en Marçal Cuenca.

Marçal Cuenca 3

Pel Saint Omer és el setè títol de la copa francesa que suma al seu palmarès. De fet, amb aquest títol, l’equip també podria fer història a l’aconseguir el primer triplet aquesta temporada, després de sumar una nova supercopa, i estar a un punt de guanyar la lliga francesa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES