IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona fa història i es proclamen campiones de...

El CEEB Tordera Uni Girona fa història i es proclamen campiones de Catalunya

L’equip torderenc va superar al Càmping Bianya Roser per 47 a 56 en la Final a Quatre celebrada al Nou Congost de Manresa i aixeca un títol que mai havia guanyat

Aquest cap de setmana, el sènior femení del CEEB Tordera ha fet història. El Pavelló Nou Congost de Manresa ha estat l’escenari de la Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina 2022-23, la màxima categoria del Bàsquet Català, on l’equip de Marc Delemus s’ha proclamat campió. Les torderenques van aixecar per primera vegada el títol de campiones de Catalunya després de derrotar al Càmping Bianya Roser per 47 a 56. D’aquesta manera, el femení tanca un final de temporada impecable, encadenant 11 victòries consecutives. A més, tant el Bianya Roser com el CEEB Tordera Uni Girona estan classificats per la Copa Espanya per ascendir a la Lliga Femenina 2 estatal.

El duel contra el Bianya Roser no va ser gens fàcil. El conjunt torderenc va sortir molt connectat i intens, emportant-se el primer quart per 15-19. En el segon període, el Bianya Roser canviaria el rumb del partit gràcies a l’encert des de la línia de 3. Amb el temps mort de Marc Delemus, les torderenques reaccionarien i es farien fortes en defensa per acabar manant amb relativa comoditat al descans (25-33). A la represa, continuaria el domini torderenc per signar el seu màxim avantatge (+13). Tot i això, la igualtat seria màxima fins al final (37-46). L’últim quart marcat per les bones defenses d’ambdós equips, especialment en els primers cinc minuts, les torderenques deixarien sentenciada la final al arribar als 10 punts de diferència. Finalment, 47-56 al marcador. Escoltem Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, molt content i emocionat per aquest premi tan merescut.

Marc Delemus campiones

“vam arribar molt bé a la Final a 4, l’equip ha treballat molt bé, són més de dos mesos sense perdre i això no és casualitat. Les jugadores han tingut molta fe, però també han patit molt”

Les torderenques van arribar a la Final a 4 classificant-se en tercera posició a la lliga regular. Cal dir que la temporada ha sigut molt complicada i dura per l’equip femení, ja que han patit diferents baixes en el transcurs de la lliga, temes extraesportius i la vinculació amb l’Uni Girona. I contra tot pronòstic, es va capgirar la situació i es van classificar per les fases finals a Copa Catalunya. Abans d’arribar a la final, el conjunt torderenc va superar a la semifinal a l’equip amfitrió, al Manresa per 58 a 65 en un partit molt igualat.

En el partit pel 3r i 4t lloc, el Manresa CBF es va endur la victòria en superar el WeColors – AB Premià per 39-44 i va certificar la tercera posició de la Copa Catalunya Femenina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.