IniciNoticiesPolíticaAquesta matinada s’ha iniciat oficialment la campanya electoral que marcarà les properes...

Aquesta matinada s’ha iniciat oficialment la campanya electoral que marcarà les properes dues setmanes la política municipal

A partir d’aquesta nit, els partits han començat a demanar el vot amb l’enganxada de cartells i pancartes electorals.

Aquesta passada matinada, a les dotze de la nit, ha començat oficialment la campanya electoral. A Tordera, com a la majoria de poblacions de Catalunya, ja fa setmanes que s’ha iniciat la cursa electoral que acabarà el 26 de maig. A partir d’aquesta nit, però, els partits han començat  a demanar el vot amb l’enganxada de cartells i pancartes electorals.

La candidata de Junts x Tordera, Elisabet Megias explica que aprofitaran aquest dies de campanya per explica el seu projecte i fer-ho des del optimisme.

Campanya Junts x Tordera

La candidata d’ERC-Gent de Tordera, Marta Paset afronta la campanya amb il·lusió i amb ganes de fer arribar el projecte republicà al municipi.

Campanya ERC

El candidat del PSC, Rafa Delgado afronta els propers dies amb la voluntat de fer una campanya en positiu  i parlar amb la gent de Tordera.

Campanya PSC

El candidat d’En Comú Podem, Salvador Giralt assegura que volen escoltar la veu de la gent del carrer i que treballaran per aconseguir un canvi a Tordera.

Campanya En Comú Podem

La candidat de Ciutadans, Cristian Robles diu que faran campanya a peu de carrer i amb la voluntat d’escoltar a la ciutadania.

Campanya Ciutadans

El candidat de + Tordera, Xavier Pla assegura que busquen la proximitat amb les persones, amb el bagatge de la feina feta a l’àrea de medi rural.

Campanya Més Tordera

El candidat de VOX, Eric Pèrez afronta la campanya amb il·lusió amb l’objectiu de parlar amb la gent i presentar les seves propostes.

Campanya VOX

El candidat de Moviment Veïnal x Tordera, Juanje Martin afirma que la seva campanya estarà enfocada a resoldre les problemàtiques de la ciutadania.

Campanya MVxT

El candidat del Partit Popular, Santi Diaz avança que faran una campanya amb algun acte presencial i a peu de carrer.

Campanya PP

La campanya electoral ha començat aquesta passada nit a les dotze i s’acabarà el 26 de maig. L’endemà serà la jornada de reflexió i el 28 de maig, els comicis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES