IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera jugarà per primera vegada la Fina...

El sènior femení del CEEB Tordera jugarà per primera vegada la Fina a 4 de Copa Catalunya

A més, en aquesta jornada esportiva dels primers equips del nostre municipi, el CFTordera juga a casa i el masculí de CEEB Tordera juga a domicili

Setmana històrica pel CEEB Tordera Uni Girona. L’equip de Marc Delemus, contra tot pronòstic, ha aconseguit a la segona volta de competició classificar-se a la Final a 4 de la Copa Catalunya. Demà dissabte 13 de maig, el pavelló Nou Congost de Manresa acollirà els partits de semifinals. A les 10:30h començarà el duel del conjunt torderenc que s’enfronta a l’equip amfitrió, el Manresa. A les 12:30h serà el torn de l’altre semifinal entre el Bianya Roser i el Premià. El diumenge, es disputarà a les 16:00h el partit pel tercer i quart lloc. I a les 18:10h, serà la gran final entre els dos equips que aconsegueixin guanyar les semifinals. Aquesta Final a 4 decidirà quins dos equips disputaran la Copa Espanya per ascendir a la Lliga Femenina 2 estatal. La Marina Serra i la Thais Morales, jugadores de l’equip torderenc, comparteixen que és tot un premi haver arribat aquí.

Marina i Thais CEEB

Els dos partits que disputi el sènior femení del CEEB Tordera aquesta cap de setmana es podran seguir en directe per la 107.1FM i a través del canal principal de Youtube de Ràdio Tordera.

Per la seva banda, el sènior masculí del CEEB Tordera es desplaçarà dissabte a la pista del cuer de la categoria, el BC Torroella. Després de retrobar-se amb la victòria la setmana passada, el conjunt torderenc afronta el penúltim partit de la lliga amb la voluntat de sumar un triomf i quedar els més a dalt possible a la taula. El partit serà a les 19:30h. El primer equip del CFTordera juga a casa, però encara no es podrà estrenar la gespa nova del camp municipal d’esports. Per aquest motiu, el partit s’ha modificat de dia i hora. Es disputarà diumenge a les 17:30h contra el Tossa en el segon camp del municipal. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i pel segon canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES