IniciNoticiesEsportsEl pavelló dels Països Catalans acull aquest cap de setmana el campionat...

El pavelló dels Països Catalans acull aquest cap de setmana el campionat de Catalunya Base de Twirling

Les torderenques estan realitzant una molt bona temporada i el seu repte per aquest torneig és intentar quedar el més alt possible

El dissabte i el diumenge, Tordera tornarà a ser l’epicentre de les competicions catalanes base de twirling. Des del Club Twirling Vila de Tordera amb la col·laboració de la federació esportiva catalana de twirling impulsen la fase final de les categories inferiors de les diferents modalitats per escollir les millors atletes catalanes. La Miriam Aparicio responsable de l’entitat torderenca i membre del jurat del torneig, explicava perquè un any més Tordera acull el campionat.

Miriam Aparicio 1

Les torderenques estan realitzant una molt bona temporada i el seu repte per aquest torneig és intentar quedar el més alt possible, ja que totes les esportistes del Club Twirling Vila de Tordera participen. Aparicio descrivia les categories que conformen aquest certamen.

Míriam Aparicio 2

Durant els dos dies les proves començaran cap a les 9h del matí i s’allargaran fins ben entrada la tarda amb les diferents cerimònies de clausura i entrega dels premis.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES