IniciNoticiesSocietatL’Ajuntament de Tordera escull els membres de les meses electorals

L’Ajuntament de Tordera escull els membres de les meses electorals

Les persones escollides rebran una notificació oficial entre el 3 i el 6 de maig. Un cop notificats, els ciutadans designats tenen un màxim de set dies per presentar al·legacions.

L’Ajuntament de Tordera va celebrar ahir ple extraordinari per realitzar el sorteig públic per a l’elecció dels membres de les meses electorals de les Eleccions municipals del 28 de maig. A través d’un programa informàtic es van escollir unes 100 persones, majors de 18 anys, com a presidents, vocals, substituts i suplents de les meses electorals.

Tordera compta amb quatre col·legis electorals i 20 meses per a les votacions. Cada mesa tindrà un president o presidenta i dos vocals. Les persones escollides rebran una notificació oficial entre el 3 i el 6 de maig. Un cop notificats, els ciutadans designats tenen un màxim de set dies per presentar al·legacions per evitar ser membres de mesa (i com a màxim fins al 13 de maig). Ho han de fer davant les juntes electorals de zona. Les al·legacions s’han de resoldre en cinc dies (i com a màxim fins al 18 de maig). poden demanar al·legacions en un termini de 7 dies naturals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES