IniciNoticiesCulturaEl grup Orquestrina Trama porta el Folk dels Pirineus al Teatre Clavé

El grup Orquestrina Trama porta el Folk dels Pirineus al Teatre Clavé

El concert serà diumenge a les 18:00h i les entrades tenen un preu de 8 euros anticipada i 10 euros a taquilla

La programació estable del Teatre Clavé presenta per diumenge, 7 de Maig proposta de música Folk amb el grup l’Orquestrina Trama.

El grup neix a principis de l’any 2013 entre la Cerdanya i l’Alt Urgell i els seus membres són un grup de joves vinculats a la música i la cultura tradicional del Pirineu. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles pirinencs, s’adrecen al públic a través d’un estil propi que encomana la seva energia arreu i fa de la festa una festa de tots. La font d’on brolla el seu repertori és el Pirineu. Els temes que interpreten són d’arrel tradicional però passats pel sedàs de l’estil enèrgic que els caracteritza. ORQUESTRINA TRAMA es desplaçarà fins a Tordera tancant així, la programació estable gener-maig 2022/2023. Josep Navarro és el director del Teatre.

Orquestrina Trama

“un grup de 6 músics amb diferents instruments amb música dels pirineus”

L’espectacle d’Orquestrina Trama està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i es podrà veure al Teatre Clavé el proper diumenge 7 de maig a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 8€ si s’adquireixen de manera anticipada i 10€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de l’espectacle. Les entrades es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a13:00h i de 17:00h a 20:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES