IniciNoticiesComerçEl centre de R+D de Suntory a Tordera inverteix 7 milions en...

El centre de R+D de Suntory a Tordera inverteix 7 milions en nous productes

Presenten dues innovacions desenvolupades íntegrament a Tordera: els aperitius de sidra i vermut de la marca La Casera.

El centre d’R+D del grup Suntory a Tordera ha invertit 7 milions en el desenvolupament i porta al mercat dues innovacions desenvolupades íntegrament a Espanya: els aperitius de sidra i vermut de la marca La Casera.

El grup ha destacat que fa més de dos anys que treballa en tots dos productes al centre de Tordera, el centre de recerca més gran de Suntory a Europa.

Aquest centre és l’únic que abasteix Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Carib, va començar la seva activitat com a planta embotelladora als anys 70 i s’hi produeixen productes de marques com Schweppes, Orangina, Oasis, Trina, La Casera, Sunny Delight i Pulco.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que és una empresa consolidada al municipi, i  que decideixi seguir invertint a Tordera és un orgull pel municipi.

Alcalde Suntory

“sempre hem intentat cercar empreses per venir a Tordera”

Aquest centre de R+D compta amb l’última tecnologia per al desenvolupament dels nostres productes. En els darrers anys, s’ha realitzat una inversió de prop de 8 milions d’euros per crear un nou laboratori d’anàlisi sensorial, fisicoquímic i microbiològic, un departament propi de ‘packaging’ i una planta pilot destinada a productes amb carbonatanació i sense que s’utilitza per elaborar els estudis de mercat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES