IniciNoticiesPolíticaD’aquí a un mes, es celebraran les Eleccions Municipals 2023

D’aquí a un mes, es celebraran les Eleccions Municipals 2023

Finalment seran 9 les candidatures que es presentaran en els comicis

Recta final abans de les eleccions municipals. Estem a 1 mes just de la celebració del comicis i finalment seran 9 les candidatures que es presentaran a Tordera. Els resultats de les eleccions també serveixen per a configurar la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme.

JUNTS X TORDERA

Fa un any, l’actual alcalde, Joan Carles Garcia anunciava que no optaria a la reelecció després de 28 anys com a batlle. Per unanimitat del partit es va escollir a Elisabet Megias com a candidata. Actualment Junts té 5 regidors/es a l’Ajuntament de Tordera i governa en pacte amb el PSC. Entre les cares noves de la candidatura destaquen Pere Garcia i Aniol Canals. Regidors com Josep Llorens o Pau Megias deixaran l’acte de regidor.

ERC-GENT DE TORDERA-JOVENT REPUBLICÀ

ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà repetirà amb la regidora Marta Paset com a candidata. Els republicans també tenen 5 regidors/es al consistori, a l’oposició. Entre les cares noves de la candidatura destaquen Alèx Gispert i Mònica Dieguez. Els actuals regidors Jordi Romaguera, Cinta Alcacer i Natàlia Perez deixaran l’acte de regidor/a.

PSC

El PSC tindrà com a candidat Rafa Delgado, que repetirà com a cap de llista socialista. Actualment, el PSC té 3 regidors/es i governa amb pacte amb Junts x Tordera. Els actuals regidors socialistes ocupen els tres primers lloc de la candidatura on també si suma Josep Romaguera Mora i Antonio Britos.

EN COMÚ TORDERA

En Comú Tordera presenta una candidatura encapçalada per el regidor Salvador Giralt. L’acompanyaran noms com Maria Pozuelo, Eva Canalejo i Nacho Sànchez.

CIUTADANS

Després de molts dubtes, la regidora Miriam Rocabruna no repetirà com a cap de llista i serà Cristian Robles el candidat del partit taronja. L’acompanyaran noms com Francisco Casado i Yuri Maricela.

MÉS TORDERA

El partit independent, Més Tordera tornarà a presentar Xavier Pla com a candidat. Aquesta legislatura, ha donat estabilitat i suport al govern de Junts x Tordera i PSC des de l’oposició. Pla estarà acompanyat per Sergi Masó i Carol Torner.

CUP

L’actual regidor de la CUP, Oriol Serra va anunciar que no es presentaria a les eleccions per motius personals i professionals. Setmanes més tard, CUP Tordera anunciava que no veien viable tenir presència al consistori pel proper mandat i no es presentaran.

PP

Fa quatre anys, el PP va presentar a Jose Luis Martin com a candidat sense aconseguir representació. Aquesta vegada, el candidat a Tordera serà Santi Diaz Montenegro. Sabem que Diaz va ser candidat fa 4 anys a la localitat de Palafolls, sense aconseguir representació.

MOVIMENT VEÏNAL X TORDERA

El partit independent, després de no aconseguir representació fa 4 anys, ha anunciat que es tornarà a presentar a les eleccions i repeteix amb Juanje Martin com a candidat. L’acompanyen a la llista noms com Carolina Soler i Andy Lopez.

VOX

Eric Pérez serà el candidat de Vox a Tordera. Seria la primera vegada que es presenten en els comicis locals. En la seva llista destaquen noms com Jose Luis Martin, qui va ser candidat del PP a Tordera en les passades eleccions municipals.

Les eleccions municipals a Tordera seran diumenge, 28 de maig i Ràdio Tordera està preparant una programació especial que presentarem en els propers dies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES