IniciNoticiesCulturaEl festival “Alça’t!” arriba dissabte a la Pista de l'Amistat

El festival “Alça’t!” arriba dissabte a la Pista de l’Amistat

El festival, organitzat pel Jovent Republicà té l’objectiu de promocionar el talent musical juvenil del territori, així com reivindicar els valors de l’organització.

El festival de música jove del Baix Besòs i del Maresme torna el dissabte 29 d’abril a Tordera per reivindicar la música en català. Serà al a la pista de l’Amistat durant la tarda-vespre.

La proposta de l’Alça’t busca donar una oportunitat a grups novells del Maresme i el Baix Besòs, que durant les darreres setmanes s’ha presentat al concurs per optar a un videoclip i una actuació durant la nit de concerts. La membre de jovent republicà, Aida Estellers avança com es presenta aquesta edició de l’Alça’t.

Alça’t 1

“Ho agafem amb moltes ganes de fer un festival d’oci pels joves de Tordera”

En aquesta edició de l’Alça’t actuaran els grups Oxigen i hipnosi, acompanyats del torderenc DJ Sendo. El festival començarà amb un correbars per la mateixa tarda i els concerts s’iniciaran sobre les 21:30h al Parc Prudenci Bertrana. Ho explica Aida Estellers

Alça’t 2

El festival, organitzat pel Jovent Republicà té l’objectiu de promocionar el talent musical juvenil del territori, així com reivindicar els valors de l’organització. Les persones que vulguin participar al correbars poden adquirir les entrades a través de l’enllaç que trobareu a les seves xarxes socials de jovent republicà o l’Alça’t i l’entrada pels concerts serà totalment gratuïta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES