IniciNoticiesEsportsArriba a Tordera el 4t Open Catalunya Combat Multidisciplinari Formes Individuals i...

Arriba a Tordera el 4t Open Catalunya Combat Multidisciplinari Formes Individuals i amb Armes organitzat pel Club Wushu Montnegre

El dissabte 6 de maig el campionat acollirà atletes de diferents disciplines com taekwondo, karate, kungfu i kick boxing

L’entitat “Wushu Montnegre” amb la col·laboració de la Federació d’Arts Marcials de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de Tordera, organitzen el dissabte 6 de maig el 4t campionat de Kombat tradicional multidisciplinari. En categories de formes individuals i armes, es podran gaudir d’un bon nivell de “kung-fu” durant la prova. En Carlos Martínez, organitzador i responsable del club, explicava que és una competició ja consolidada al nostre municipi.

Carlos Martinez 1

El campionat acollirà atletes de diferents disciplines com taekwondo, karate, kungfu i kick boxing. Martínez detallava com estarà organitzada la jornada.

Carlos Martinez 2

“hi ha dos tatamis, un de formes i un altre de combat”

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc al Pavelló Municipal de Tordera, situat a l’avinguda dels Països Catalans i es durà a terme de 10:00h a 15:00h del migdia. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic wushumontnegre@quecorrilaveu.net. Des del Wushu Montnegre conviden a la població de Tordera que s’acosti a descobrir aquesta cita esportiva.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.