IniciNoticiesEsportsEl torderenc Héctor Pavón es proclama campió de Catalunya absolut cadet de...

El torderenc Héctor Pavón es proclama campió de Catalunya absolut cadet de Taekwondo

Va guanyar els 3 combats amb solvència i es va penjar una medalla d’or que li donarà accés a representar Catalunya amb la selecció catalana en el proper Campionat d’Espanya cadet

Aquest passat cap de setmana el CEM la Mar Bella de Barcelona va ser l’escenari del certamen del campionat de Catalunya de Taekwondo. L’Héctor Pavón va ser l’esportista del TKD+Tordera Taekwondo que va representar el nostre municipi en un dels torneigs més importants d’aquest curs. El torderenc es va proclamar campió de Catalunya de la categoria cadet absolut masculí -53kg. L’Héctor arribava a la competició com a cap de sèrie, per això, va entrar directament als quarts de final. Va guanyar els 3 combats amb solvència i es va penjar una medalla d’or que li donarà acces a representar Catalunya amb la selecció catalana en el proper Campionat d’Espanya cadet. Ho detalla l’Òscar Pavón entrenador i coordinador de l’entitat.

Óscar Pavón absolut

“aquest dissabte l’Héctor està convocat per un entrenament al CAR Sant Cugat amb la selecció i suposo que allà li comunicaran oficialment”

El jove esportista del TKD+Tordera està realitzant una temporada brillant. Ell mateix compartia com va aconseguir guanyar els 3 combats. Escoltem Héctor Pavón.

Héctor Pavón

“molt orgull del treball que vam realitzar tot l’equip”

Amb aquest or al campionat de Catalunya cadet i el bronze aconseguit la setmana passada a l’Open Internacinal, l’Héctor té pràcticament assegurada la seva plaça per anar amb la selecció catalana de Taekwondo per disputar el Campionat d’Espanya cadet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES