IniciNoticiesEsportsRàdio Tordera i l’equip d’esports denuncien els fets ocorreguts en el partit...

Ràdio Tordera i l’equip d’esports denuncien els fets ocorreguts en el partit entre el CF Tordera i el CF Begur

Aficionats del Begur CF van procedir a amenaçar a l’equip de 4 locutors, tècnics i periodistes de Ràdio Tordera fins arribar al punt de desconnectar els aparells de la corrent

El passat diumenge 23 d’abril va tenir lloc la jornada 4 a la fase d’ascens a primera catalana entre el primer equip del CF Tordera i el CF Begur. El partit es va disputar al camp de futbol Palastadium Lluís Moner de Palafolls, ja que el municipal d’esports de Tordera s’estan executant les obres de canvi de gespa artificial. En aquest enfrontament, com és habitual, l’equip d’esports de Ràdio Tordera es va desplaçar per realitzar la retransmissió en directe en àudio i en vídeo (Youtube).

Ràdio Tordera vol donar suport a l’equip de retransmissions esportives de futbol després de que en aquest partit, un grup d’aficionats del CF Begur amenacessin i boicotegessin la retransmissió amb insults i tallant el subministrament elèctric de la transmissió.

Els fets van succeir després de que un grup de joves seguidors del CF Begur, vestits amb els colors de l’equip, intentessin accedir a la zona de vestuaris per encarar-se amb els jugadors del Tordera amb el partit en joc. Després de sortir de la zona de vestidors aquest mateix grup d’aficionats del Begur CF van procedir a amenaçar a l’equip de 4 locutors, tècnics i periodistes de Ràdio Tordera fins arribar al punt de desconnectar els aparells de la corrent.

Per aquest motiu Ràdio Tordera denuncia l’acció d’aquest grup de seguidors del Begur per amenaces i per impedir el lliure exercici de la professió de periodista, una acció que cal que no quedi impune, i per això, insta a les autoritats esportives i periodístiques a actuar davant d’aquest fet perquè no es repeteixi.

Malauradament no és la primera vegada que passa una situació similar, ja que en altres terrenys de joc, l’equip de les retransmissions del futbol, ha hagut d’escoltar insults, menyspreus cap ells, o la desconnexió del corrent elèctric, com ja va passar casualment la temporada passada en el camp del CF Begur.

Demanem respecte pels companys que treballen cada cap de setmana per fer arribar els partits del CFTordera a tothom, (tant els propis aficionats del municipi com també en els mateixos rivals del grup o de la fase d’ascens on es troben immersos). 

Enllaç a la transmissió del partit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES