IniciNoticiesCulturaTordera torna a viure una jornada de Sant Jordi amb normalitat

Tordera torna a viure una jornada de Sant Jordi amb normalitat

La fira es va ubicar al passeig fluvial atès que coincidia amb el mercat de diumenge

Tordera ha celebrat la Diada de Sant Jordi en una jornada plena d’activitats. Centenars de persones van apropar-se al centre del municipi per gaudir d’una nova Fira de Sant Jordi, organitzat per les regidories de promoció econòmica, cultura i l’entitat La Peixera.

Jornada que ha aplegat un gran ambient a Tordera. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero, fa un balanç molt positiu de la jornada.

Balanç fira Sant Jordi

Un Sant Jordi on ha acompanyat el bon temps i, sobretot, la festivitat. Enguany ha caigut en diumenge, coincident amb el Mercat setmanal de Tordera. El centenar de parades al municipi s’han compaginat amb les parades que s’han instal·lat en el nou passeig fluvial entre l’esplai i la pista de l’amistat amb un perfil més cultural i lúdic. Parades de llibres, roses i material relacionat amb Sant Jordi ha animat a sortir a la població al carrer per gaudir d’una de les jornades més arrelades al país.

A més, L’Ajuntament i La Peixera han elaborat una programació de gairebé una vintena de propostes culturals que han començat a les 10h del matí i s’han allargat fins gairebé les 20h del vespre. Tallers, espectacles, teatre, lectures dramatitzades, exhibició de talent, cercavila i danses han fet brillar la Fira de Tordera. Un públic sobretot familiar, ha participat activament de les propostes culturals així com han passejat durant tot el dia per la Fira.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES