IniciNoticiesCulturaS’entreguen els premis infantils Barón de Carlos

S’entreguen els premis infantils Barón de Carlos

El passat dijous ja es van entregar els premis juvenils i d’adults del concurs literari Sant Jordi

En el marc de la Fira de Sant Jordi, la regidoria de cultura va fer entrega ahir del premis infantils Barón de Carlos.

Dins de la categoria infantil “B” (de 9 a 11 anys) en prosa, el primer premi se’l va emportar Anaïs Castillo amb el treball “L’Aventura del Naufragi” i el segon premi per Lara Leiva per “La llegenda de l’ull d’or”. També es va atorgar un accèssit a Rita Haro amb el treball “La cua curta de l’esquirol”. Pel que fa a la poesia, el primer premi va ser per Carlota Bosque amb “Un hivern nou” i el segon premi per la Rita Haro pel poema “Diumenge”. En aquesta categoria també es va atorgar un accèssit per en Tell Molins i la poesia “El meu germà gran”. 

A la categoria infantil “A” (de 6 a 8 anys) en prosa, el primer premi se’l va emportar la Martina Expósito amb el treball “El fantasma de Sant Jordi” i el segon premi per la Júlia Raboso i “El bosc encantat”. També es va atorgar un accèssit a Ona Maresme pel seu treball “El porquet va a la lluna”. Pel que fa a la poesia, el primer premi va ser per Lucas Ortega amb “El talp i la talpeta” i el segon premi per la Vera Pérez pel poema “Gina”. Es va atorgar un accèssit a Júlia Raboso pel treball “La princeseta”.

Els treballs guanyadors seran enviats al concurs literari comarcal. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Josep Llorens recorda l’habitual bon paper dels treballs torderencs en el concurs comarcal.

Llorens concurs literari

“cada any demostrem que el nivell de Tordera és molt alt”

En l’entrega de premis també es va presentar l’edició d’enguany del llibre “Esguards”, que recull tots els treballs guanyadors de la passada edició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES