IniciNoticiesPolíticaElisabet Megias dona a conèixer la nova candidatura de Junts per Tordera

Elisabet Megias dona a conèixer la nova candidatura de Junts per Tordera

La llista ha incorporat a persones com Pere Garcia, Aniol Canals, Lorena Jiménez i Fran Serra

Junts per Tordera ha presentat, aquest cap de setmana, la candidatura del projecte que encapçala Elisabet Megias. En un acte obert a la població, es va donar a conèixer  les persones que formaran part de la llista per a les eleccions municipals del mes de maig.

El projecte s’ha construït sota el lema “Liderem Junts”, el qual ha volgut evidenciar “l’empenta” que els dona el canvi de lideratge de la formació i la incorporació de noves personalitats del municipi. L’acte, que ha comptat amb uns 150 assistents, ha estat valorat com un èxit per part de l’organització.

Elisabet candidatura 1

“Volem que Tordera sigui un bon lloc on la gent pugui sentir realitzat el seu projecte de vida”

La llista ha incorporat a persones com Pere Garcia, Aniol Canals, Lorena Jiménez i Fran Serra. Elisabet Megias és el primer cop que liderarà la candidatura, si bé té experiència com a cap de Protocol i Comunicació de l’Ajuntament. En declaracions a Ràdio Tordera ha avançat les línies del projecte.

Elisabet candidatura 2

Megias, ha volgut remarcar el potencial de l’equip en el sentit de l’experiència i la projecció d’idees noves. La llista comptarà amb la presència de les actuals regidores, Bàrbara Vergés i Nàdia Cantero.

Elisabet candidatura 3

De forma simbòlica, la llista de Junts compta amb la presència de regidors que han passat pel consistori com Marçal Vilajeliu, Josep Llorens, Anna Palomé i, el fins ara alcalde, Joan Carles Garcia tancant la llista. L’acte ha conclòs amb un vermut i, posteriorment, més d’un centenar de persones han protagonitzat un dinar de comiat a Ca La Maria en honor a Josep Llorens i Joan Carles Garcia, amb la presència del Secretari General de l’organització, Jordi Turull, amb diputats i diputades de Junts al Parlament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES