IniciNoticiesSalutEs posa en marxa l'espai d'informació i orientació dels usos de drogues...

Es posa en marxa l’espai d’informació i orientació dels usos de drogues i pantalles

Aquest servei en el nostre municipi s’oferirà al Casal de Joves cada tercer dimecres de mes. 

Avui dimecres, en el marc del servei intermunicipal d’atenció i prevenció del consum de drogues i de l’ús de pantalles, RULA i que comparteixen els Ajuntaments de Malgrat de Mar, Calella, Tordera i Palafolls, s’oferirà un espai d’atenció personalitzada i confidencial. Els adolescents, joves, famílies o professionals poden adreçar-se en aquest espai d’orientació, informació i acompanyament en relació als usos de drogues i pantalles. Ho explica Nati Puvill tècnica de joventut del consell comarcal del Maresme.

Rula 1

“volem promoure la salut i les conductes de risc”

Se centra en els municipis de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera perquè els ajuntaments d’aquestes poblacions són els que han encomanat al Consell Comarcal la creació del servei. Josep Llorens es coordinador del govern municipal de Tordera.

Llorens conveni

Aquest servei en el nostre municipi s’oferirà al Casal de Joves cada tercer dimecres de mes. També, avui dins l’elaboració del pla intermunicipal de drogues i pantalles es farà un grup de discussió amb joves de 12 a 16 anys en el mateix equipament a les 17:30h per tractar aquests temes. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES