IniciNoticiesSocietatLa conductora d'un turisme va morir ahir en una col·lisió amb un...

La conductora d’un turisme va morir ahir en una col·lisió amb un altre vehicle a la GI-512 entre Fogars de la Selva i Tordera

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió entre dos turismes.

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la GI-512 a l’altura del punt quilomètric 4,1 a Fogars de la Selva. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22:19 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió entre dos turismes. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant d’un d’ells va morir. Es tracta de M.A.U, una dona de 41 anys i veïna de Vilassar de Mar. La conductora i també única ocupant de l’altre vehicle va resultar ferida greu i la van traslladar a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, es va haver de tallar la via en tots dos sentits. La situació es va normalitzar a les 01:27h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES