IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera guanya i està més a prop...

El sènior femení del CEEB Tordera guanya i està més a prop de la Final a 4 a Copa Catalunya

Jornada esportiva on els sèniors del CEEB Tordera i el Futsal Tordera han aconseguit victòries i, per contra, el CPTordera, el CFTordera i l’Athletic Club Tordera Parc han perdut els seus enfrontaments del cap de setmana

El CEEB Tordera Uni Girona té peu i mig a la Final a 4. Les torderenques van aconseguir aquest cap de setmana una victòria molt important per continuar en quarta posició a Copa Catalunya i agafar un marge de 3 partits amb el cinquè classificat, el Gramanet. Una passa de gegant que apropa l’equip femení a l’objectiu de la temporada. Les de Marc Delemus visitaven la pista del cuer de la categoria, el Bàsquet Safa Claror, es van imposar amb claredat per 42 a 78. Un partit que va començar igualat en el primer temps, però que en el segon les locals no van anotar cap punt. D’aquesta manera, les torderenques van agafar distància en el marcador per sortir del descans i ja va sentenciar el partit en el tercer període amb un parcial de 5 a 29. L’últim quart el Safa Claror va anotar 20 punts, però insuficients per un Tordera molt superior. L’entrenador del CEEB Tordera, Marc Delemus, analitzava així el partit:

Delemus Safa Claror

En hoquei patins, recta final a l’OK Lliga Plata Sud. Dissabte passat, el CPTordera rebia la vista del Corredor Mató CH Palafrugell amb els deures fets de la temporada i amb un equip ple de baixes, ja que els jugadors de l’equip junior i del primera catalana estaven disputant partit a la mateixa hora. 0 a 5 final en un partit complicat pels torderencs que es van veure superats per un Palafrugell superior i que estava obligat a guanyar si volia mantenir les opcions de pujar de categoria. Els de Sergio Alonso ho van intentar en diferents ocasions, però es van topar 5 cops amb el pal de la porteria contrària. Tot i això, va faltar ritme i intensitat. Escoltem la valoració dels dos entrenadors al final del partit.

La jornada de diumenge la va obrir el sènior masculí del CEEB Tordera. Els torderencs jugaven a casa després de l’aturada de Setmana Santa amb el repte de retrobar-se amb la victòria. Així va ser contra el CB La Vall d’en Bas per 72 a 68. El CEEB Tordera està en tercera posició empatat a punts amb 3 equips més a segona catalana.

El CFTordera encara no sap que és guanyar a la fase de play-off d’ascens a primera catalana. Diumenge, els torderencs es van quedar a les portes de sumar a casa contra el Torroella. Resultat final de 2 a 3 en un partit condicionat, un partit més, per les decisions arbitrals, sobretot en la jugada del tercer gol on l’àrbitre molesta i inclús desvia la pilota que tenia controlada Feliu Torrus i facilitat la recuperació del rival. A més, cal destacar que el Tordera va acabar amb 9 targetes grogues. L’enfrontament amb el 0 a 3 i amb l’entrada de nous jugadors al terrenys, es va posar de cara pels grocs i vermells per intentar remuntar el partit. Un d’aquests canvis va ser el de Pitu, que al minut 78 va marcar el primer gol del Tordera i 10 minuts més tard, de penal va materialitzar el segon. Amb l’esperança d’esgarrapar un punt en els últims minuts de partit, el CFTordera es va quedar sense temps per empatar a 3 el matx. Amb aquesta dura derrota, els torderencs estan en una situació delicada a la classificació, en una última posició. Escoltem l’entrenador del CFTordera, Jose Cáceres.

En futbol sala, el Futsal Tordera va aconseguir el triomf contra el Begur per 3 a 4 en un duel disputat i lluitat fins al final pels torderencs. En canvi, l’Athletic Club Tordera Parc, va sortir golejat de Mollet al cau per 9 a 1.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.