IniciNoticiesEntitatsFins el 22 d’abril es poden presentar les fotografies participants del concurs...

Fins el 22 d’abril es poden presentar les fotografies participants del concurs de Fotoclub de la Fira del Ram

L’entitat accepta qualsevol fotografia relacionada amb la celebració de la fira mercat del ram

El període d’entrega de les fotografies del concurs del Fotoclub Tordera a la Fira Mercat del Ram s’allargarà fins el dia 22 d’abril. El dia 29 d’abril hi haurà el fallo del jurat, on es decidiran les fotografies guanyadores.

Cada participant podrà presentar al concurs un total de cinc fotografies, que poden ser tant en blanc i negre com en color. Les fotos hauran de ser preses en el recinte del Parc Prudenci Bertrana, que és on es celebra la fira, o bé pels voltants de l’esmentat parc, amb motius que hagin estat instal·lats per a la fira en qüestió, i han de ser d’aquest any 2023 i no podrà ser un fotomuntatge. L’entrega es pot fer al correu concursfotoclubtordera@gmail.com. Ho explica el president de Fotoclub, Xavier Llop.

Concurs fotoclub 1

“hi pot participar tota fotografia relacionada amb la fira”

El lliurament de premis, serà el 13 de maig al local de l’entitat situat al carrer Aragó, número 11 local 2, a les 17:00h de la tarda. El primer premi és de 150 euros, el segon de 100 euros i el tercer de 50 euros. Una part seleccionades de les fotografies s’ exposaran a la pàgina de l’entitat www.fotoclubtordera.cat del 15 de maig al 10 de juny.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES