IniciNoticiesEsportsAvui i demà el pavelló Parroquial acull el 3x3 d’hoquei patins organitzat...

Avui i demà el pavelló Parroquial acull el 3×3 d’hoquei patins organitzat pel Club Patí Tordera

Durant dos dies es disputaran partits de diferents categories amb la novetat que serà la primera vegada que també hi haurà categoria de veterans

Des de primera hora del matí la pista del Pavelló Parroquial està acollint una nova edició del 3×3 d’hoquei patins que organitzat el Club Patí Tordera. Per aquesta edició de setmana santa 2023, durant dos dies es disputaran partits de diferents categories. Centenars de jugadors/es d’equips de diverses destinacions participen en aquest esdeveniment. Avui serà el torn dels equips prebenjamins, benjamins i alevins. I demà divendres, disputaran els seus partits els infantils, juvenils i júniors/sèniors. A més, una de les novetats d’aquest any és que també s’ha creat la categoria de veterans. Sergio Alonso coordinador de l’entitat torderenca comentava que és una activitat molt positiva adreçada a totes les edats.

Sergio Alonso 3×3

Els equips estaran compostos per 2 jugadors i un porter per cada equip. La pista del Parroquial estarà dividida en 2 per tal de poder jugar diferents partits alhora. El club ha muntat un servei de bar i menú per dinar per a tot el torneig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.