IniciNoticiesEsportsEl torderenc i jugador del CFTordera Aleix Massegú es proclama campió de...

El torderenc i jugador del CFTordera Aleix Massegú es proclama campió de la Kings League amb ‘El Barrio’

En aquesta primera edició, El Barrio es va imposar en la gran final als Aniquiladores per un clar 3-0 en un Camp Nou que va aplegar 92.522 persones

Diumenge passat es va posar el colofó ​​a la Kings League. Aquesta competició ideada per l’exfutbolista blaugrana Gerard Piqué era una aposta segura des del principi: futbol, ​​streamers, gratuïtat i canvis constants. Res no podia fallar, i el temps li ha donat la raó. L’Spotify Camp No va ser l’escenari que va acollir la Final Four de la competició. 4 equips: els Troncos (Perxitaa), Aniquiladors (Juan Guarnizo), Saiyans (The Grefg) i El Barrio (Adri Contreras), van ser els conjunts que van arribar a aquesta gran cita. Contra tot pronòstic, El Barrio va acabar coronant-se com a campió del primer ‘split’ de la Kings League. Trofeu que va alçar el torderenc i jugador del CFTordera Aleix Massegú. En declaracions Ràdio Tordera, Massegú explica que va ser un somni jugar al Camp Nou.

Kings league 1

“diumenge a la tarda va ser increïble, ahir estava destrossat i avui segueixo igual, no ho assimiles al final jugar al camp nou és el que somies des de petit, jo no m’ho crec encara”

Aleix Massegú no va ser l’únic jugador del CFTordera que va participar de la competició. Feliu Torrus i Gio Ferinu amb The Saiyans van quedar-se a les portes de disputar la gran final. De fet, van caure per 4-3 contra El Barrio. En Feliu compartia com es troba després de viure una experiència irrepetible.

Kings league 2

Els dos jugadors són companys d’equip al CFTordera, però diumenge van haver d’enfrontar-se un contra l’altre. Els mateixos detallen com van ser els minuts previs a saltar a l’estadi.

Kings league 3

Aquest fenomen de masses que ha arribat per quedar-se, va aplegar durant 7 hores 92.522 persones. El Barrio, l’equip de l’Aleix, va aconseguir la victòria en la primera edició de la Kings League a l’imposar-se en la gran final als Aniquiladores per un clar 3-0. Tot i això, la competició va començar l’1 de gener i durant tots aquests mesos han hagut de compaginar els partits de la Kings League amb els del CFTordera. El segon ‘split’, el d’estiu, comença al mes de maig i els 3 jugadors també hi participaran. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES