IniciNoticiesEsportsEls equips de xous primària i secundària de la secció de patinatge...

Els equips de xous primària i secundària de la secció de patinatge artístic del CPTordera debuten amb èxit al Consell Esportiu del Maresme

Es tracta d’una competició adreçada a les patinadores més petites del club

El Consell Comarcal del Maresme va ser l’organitzador de la darrera jornada comarcal de patinatge artístic escolar. Premià de Mar va acollir gairebé 150 patinador/es de la comarca del Maresme del nivell A, B, equips i xous. Una competició on la secció de patinatge artístic del CPTordera participava per primer cop. Es van presentar el quartet format per patinadores petites del club, i l’equip de xou. En el seu debut, els 2 equips es van proclamar campiones davant un pavelló que va lluir una gran entrada d’espectadors/es. El delegat de l’entitat torderenca, Josep Romaguera, fa una valoració positiva del ball que va mostrar el quartet primària. 

Romaguera Consell esportiu 1

“estaven molt nervioses, era el primer cop que posaven en escena el ball que havien preparat, però van fer un ball molt net i elegant. S’ho van passar genial que és el més important”

L’equip xou secundària va posar en escena la coreografia “Enlairem”. Segons Romaguera, un ball ben defensat.

Romaguera Consell esportiu 2

Els 2 equips de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera intentaran mantenir aquestes posicions per poder participar en el Campionat de Catalunya de Consells Esportius Comarcals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES