IniciNoticiesSocietatOberta la convocatòria de subvencions del pagament del lloguer joves de 35...

Oberta la convocatòria de subvencions del pagament del lloguer joves de 35 anys o menys

Aquelles persones que necessitin suport en la tramitació telemàtica poden demanar cita prèvia a l’Oficina local d’habitatge de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Tordera informa de l’obertura de la convocatòria de subvencions del pagament del lloguer per joves de 35 anys o menys, fins el 5 d’abril.

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin 35 anys o menys, que compleixin els requisits que estableix la base 4, i siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Les sol·licituds es podran presentar electrònicament a través de l’enllaç https://habitatge.gencat.cat/ajutlloguer i presencialment a les Oficines locals d’habitatges. Es recomana presentar les sol·licituds electròniques.

És imprescindible l’IDCAT MÒBIL per fer la tramitació telemàtica. Podeu obtenir-lo mitjançant el següent enllaç https://idcatmobil.seu.cat.

Aquelles persones que necessitin suport en la tramitació telemàtica poden demanar cita prèvia a l’Oficina local d’habitatge de l’Ajuntament de Tordera de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres trucant al telèfon 93 764 37 17.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES