IniciNoticiesEsportsEl torderenc Lluís Clos participarà als Jocs Special Olympics 2023 amb el...

El torderenc Lluís Clos participarà als Jocs Special Olympics 2023 amb el seu equip de bàsquet del Club Esportiu El Vilar

El proper divendres 31 de març i fins el diumenge 2 d’abril tindrà lloc a la ciutat de Granollers l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual

Ja tenim aquí una nova edició dels XII Jocs Special Olympics 2023. Es tracta de l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual i un estímul al treball diari. A més, és un punt de trobada cada 4 anys de milers d’atletes, entrenadors, famílies i societat civil. Enguany, serà la segona vegada que l’esportista torderenc Lluís Clos participarà dels Jocs. Ho farà amb el Club Esportiu El Vilar de la Fundació ASPRONIS amb el seu equip de bàsquet. En total 22 esportistes del Vilar competiran en diferents disciplines: 2 bàdminton, 7 bàsquet, 2 pàdel, 6 petanca i 5 proves adaptades. La setmana passada, l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia Cañizares, va encapçalar un acte de reconeixement acompanyat per diferents regidors/es del consistori i pel president del Club Esportiu el Vilar Fundació Aspronis, el també torderenc Xavier Manresa. El mateix Manresa destacava la importància de participar als Jocs.

JJOO 1

“que millor que puguin sortir i practicar un esport que és el que més els hi agrada”

A més, Lluís Clos va rebre una placa commemorativa per desitjar-li molta sort en aquesta participació en nom de tots els torderencs/ques. El president del Club Esportiu el Vilar Fundació Aspronis es mostrava content que un torderenc sigui un esportista olímpic.

JJOO 2

Aquest dimarts 28 de març la torxa olímpica arribarà a Lloret de Mar i Calella, ciutats que van ser seu olímpica al 2006 i al 2014 respectivament, i a les quals el Club Esportiu El Vilar va ser entitat amfitriona (en el cas de Calella, juntament amb la Fundació MARPI de Pineda de Mar).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES