IniciNoticiesMedi ambientLa regidoria de Medi Ambient enceta una nova fase de la campanya...

La regidoria de Medi Ambient enceta una nova fase de la campanya “Uneix-te al zero”

Aquesta nova fase de la campanya va destinada novament al comerç local, amb la mateixa voluntat de reducció del volum de residus

A partir d’aquesta setmana, gràcies als bons resultats aconseguits en edicions anteriors, la regidoria de Medi Ambient ha encetat una nova fase de la campanya “Uneix-te al zero”!

Té com a objectiu treballar per la minimització de residus, incentivar la compra a granel dels productes de proximitat, la reducció dels embalatges i les bosses d’un sol ús dels aliments en tots els àmbits. Aquesta nova fase de la campanya va destinada novament al comerç local, amb la mateixa voluntat de reducció del volum de residus i dotar-les de material perquè puguin distribuir entre els seus clients. Nàdia Cantero és regidora de medi ambient.

Nàdia zero

“cal fomentar la recollida selectiva i assolir un nou hàbit de consum”

Durant les properes setmanes es repartirà material divers que podreu adquirir en diferents parades que s’instal·laran als comerços d’alimentació del municipi. Els objectius de la campanya es treballar i dedicar esforços per assolir una nova cultura del consum amb hàbits baixos en residus, alineada amb els objectius Tordera 2030.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES