IniciNoticiesEntitatsEl refugi Por Ellos ha recollit 160 animals domèstics abandonats a Tordera...

El refugi Por Ellos ha recollit 160 animals domèstics abandonats a Tordera el 2022

Ara mateix el refugi té 81 gats, 7 gossos, 5 cavalls, 1 emú i diferents gallines i galls abandonats

L’associació torderenca Por Ellos és l’únic refugi felí legalitzat de Catalunya i s’encarrega de conscienciar, esterilitzar, cuidar i donar en adopció diferents animals de companyia, majoritàriament gats.

Aquest 2022 l’associació ha pogut recollir a Tordera 160 animals de companyia abandonats. Afirmen que cada any que passa recullen més animals domèstics a causa de l’augment del regal de mascotes i l’increment del nivell de vida. Des del refugi, Ana Camara traslladava un missatge a la ciutadania per evitar els abandonaments.

Por ellos 1

“si vols tenir un animal és per tota la vida”

Ara mateix el refugi té 81 gats, 7 gossos, 5 cavalls, 1 emú i diferents gallines i galls abandonats. Els voluntaris treballen diariament cuidant, alimentant i fent cures a tots aquests animals a part de mantenir les instal·lacions. Per ajudar a totes aquestes tasques, l’associació ha obert una campanya on qui vulgui pot aportar 1€, la podeu trobar a un link al seu perfil d’Instagram.

Per a tots aquells interessats en ser voluntaris al refugi o tenir més informació, podeu trobar tota la informació a les xarxes socials de Por Ellos, sobretot pel seu canal d’Instagram on expliquen el seu dia a dia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES