IniciNoticiesEntitatsEsplais del Maresme es reuneixen a Tordera

Esplais del Maresme es reuneixen a Tordera

La trobada ha servit per posar en comú la seva feina i gaudir d’un cap de setmana coneixent el poble a través d’activitats diverses.

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de març, el Sector Maresme dels Esplais Catalans ha celebrat la seva primera Tropicalitza’t des de l’última edició del 2017. L’esdeveniment ha tingut la seu a Tordera, on l’esplai Garbell ha fet d’amfitrió emmarcant la trobada en el seu 15è aniversari.

En total, gairebé 300 infants i uns 70 monitors de 7 esplais diferents de la comarca han assistit a la trobada, que ha servit per posar en comú la seva feina i gaudir d’un cap de setmana coneixent el poble a través d’activitats diverses. Durant el cap de setmana s’ha pogut veure pels carrers de Tordera als infants gaudint de les activitats preparades arreu del municipi. Mayra De Giorgi, presidenta del Garbell, valorava molt positivament la trobada.

Balanç Mayra

“ha sigut un cap de setmana ple d’activitats i coneixences”

Escoles i instituts de Tordera s’han sumat a la trobada ajudant tot cedint espais on els infants han pogut descansar i dormir durant aquests dos dies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES