IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera recupera la quarta posició a Copa...

El sènior femení del CEEB Tordera recupera la quarta posició a Copa Catalunya i el Futsal Tordera encadena 3 victòries seguides

Malgrat aquests bons resultats, la jornada ens deixa també les derrotes del CPTordera i del sènior masculí del CEEB Tordera

El passat dissabte, el CEEB Tordera Uni Girona va encetar la jornada esportiva amb l’oportunitat de tancar el cap de setmana entre les 4 primeres posicions a Copa Catalunya. La lluita està ben oberta després que el Draft Gramanet, rival directe, perdés els 2 enfrontaments del cap de setmana. D’aquesta manera amb la victòria a la pista del CB Igualada (57-71), les torderenques van recuperar la quarta posició. El duel es va decantar cap al costat torderenc en el segon quart on van passar per sobre les locals amb un parcial de 29 punts. Un partit molt treballat, tot i les moltes baixes que arrossegava el sènior femení del CEEB Tordera, que a més en va tenir una d’última hora. La Maria Ferreiro que es va lesionar a l’escalfament. Valorava l’enfrontament l’entrenador torderenc, Marc Delemus.

Balanç basquet

El cap de setmana també ens deixa bones notícies en futbol sala. El Futsal Tordera va aconseguir una nova victòria que certifica el bon moment de l’equip. Els torderencs encadenen 3 triomfs consecutius a segona catalana. L’últim a domicili contra l’Atletic Vidreres per 4 a 6. Tot i enfrontar-se al segon classificat, el conjunt d’Aaron Esparrach va ser superior en tot el partit. El mateix entrenador del Futsal Tordera feia una valoració molt positiva del duel i del moment de l’equip.

Aaron balanç cap de setmana

Encara en futbol sala, destacar l’empat a casa de l’Athletic Club Tordera Parc en el derbi contra l’Hostalriquenc. Un partit on els torderencs van arribar a anar 1 a 4 al marcador. Remuntada final per segellar l’empat a 5.

En hoquei patins, el CPTordera continua sense aixecar el cap. Sense la permanència assegurada a l’OK Lliga Plata Sud, els de Sergio Alonso no saben que és guanyar des de fa 3 jornades. Situació crítica en el tram final de temporada que es manté amb esperances gràcies a les derrotes dels 3 equips de la part baixa. Diumenge passat en horari matinal, el CPTordera no va poder fer res contra un Alpicat més encertat de cara a porteria. Tot i fer un bon partit en línies generals, els torderencs van tornar a cometre 3 errors individuals que van sentenciar el partit. 5 a 2 final contra un rival que està lluitant a la part alta de la classificació. Ho detalla l’entrenador del primer equip, Sergio Alonso.

Balanç hoquei

I per acabar, també males notícies pel sènior masculí del CEEB Tordera que no va poder sumar la victòria contra el Cassà. 64-58 en el marcador en un duel on els torderencs van començar imposant-se en el marcador, arribant al descans per davant. Però, a la represa els locals van sortir amb més intensitat i van capgirar el partit. El primer equip masculí conserva la quarta posició a la taula classificatòria, empatat a punts amb 2 equips més.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES