IniciNoticiesPolíticaJunts per Tordera organitza una trobada oberta amb l’ex-conseller d’economia, Jaume Giró

Junts per Tordera organitza una trobada oberta amb l’ex-conseller d’economia, Jaume Giró

L’alcaldable de Junts, Elisabet Megias, moderarà una trobada adreçada especialment al teixit econòmic i empresarial local amb l’ex-Conseller d’Economia, Jaume Giró i l’alcalde Joan Carles Garcia.

Amb el títol “Dinamitzar l’economia des de la competència municipal” durant la xerrada  es posaran damunt la taula els reptes i oportunitats del municipi en termes de creixement econòmic, de suport empresarial de gestió de recursos i de sinergies que millorin la gestió municipal i la competitivitat de les empreses locals. Segons l’alcaldable de Junts, Elisabet Megias és un bon moment per donar suport i assessorament a les empreses de Tordera, i aquesta és la voluntat de l’acte.

Elisabet Giró

“l’aposta és ferma de suport al teixit empresarial i en la cerca activa de noves empreses i generació de feina”

Jaume Giró és un periodista i gestor empresarial català, que ha exercit de conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. Va ser director general de la Fundació Bancària “la Caixa” i director general de comunicació i gabinet de presidència de Gas Natural, director general corporatiu de Repsol, president de Petrocat i conseller de Petronor. L’acte se celebrarà avui a les 20h del vespre, al Teatre Clavé.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES