IniciNoticiesSocietatL’atur torderenc baixa en 7 persones al mes de febrer

L’atur torderenc baixa en 7 persones al mes de febrer

La taxa d’atur a Tordera es situa en el 13%

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat les darreres dades d’atur a la comarca. En el cas de Tordera, la taxa ha baixat un 0,66% i se situa en el 13%, per sobre del 10,18% de la mitjana comarcal. Les xifres indiquen que, actualment, hi ha 1057 torderencs i torderenques sense feina.

Pel què fa al conjunt de la comarca, el Maresme ha tancat el mes de febrer amb 21.851 persones aturades, mig punt percentual menys en relació al gener. En termes interanuals també s’ha registrat una reducció, que ha estat del 6,87%. El perfil dels qui no tenen feina a la comarca es concentra en el grup d’entre 55 i 64 anys (36,9%) i el 57,38% de les persones aturades són dones. Valorava les dades a Catalunya, el Secretari de Treball, Enric Vinaixa

Vinaixa

“el lideratge de Catalunya en la creació d’ocupació ens fa ser optimistes el 2023”

Per sectors, el dels serveis és el que aglutina el gruix d’aturats amb el 81,57%. En relació al trimestre passat, l’atur ha disminuït en tots ells. En el cas de les dones, però, ha incrementat en el primari (4,35%) i en la construcció (2,42%); i en el dels homes, en els serveis (0,24%) i la indústria (0,74%).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES