IniciNoticiesEsportsGesta històrica del CFTordera al camp de la Unió Girona

Gesta històrica del CFTordera al camp de la Unió Girona

En 16 minuts i amb 8 jugadors, els torderencs van capgirar un 2 a 0 en contra. Són 3 punts vitals que fan que el Tordera depengui de si mateix diumenge per accedir al play-off

L’èpica s’ha complert. El primer equip del Club Futbol Tordera fa història i remunta el partit davant la Unió Girona.

El conjunt torderenc reprenia el partit que es va suspendre ara fa més d’un mes al Centre Esportiu Vedruna. Partit suspès al minut 82 amb resultat favorable als gironins 2-0. Tal com marcava l’acta, aquest dimecres es reprendria l’enfrontament a porta tancada, amb el mateix resultat i amb un Tordera amb 8 jugadors. 8 minuts fins al 90 i 8 més d’afegit que restava pendent. La Unió Girona jugava amb 10 sobre el terreny de joc.

Un gol de Gio Ferinu quan només passaven 20 segons de l’inici, donava esperances als torderencs que necessitaven l’empat per fer que l’accés al play-off d’ascens a primera catalana tornes a dependre d’ells mateixos. A partir de llavors, la Unió Girona es va refer i va tancar línies al darrere. Joc intermedi amb una aturada providencial d’Òscar Ruscalleda després d’un bot xut des del lateral dels locals.

Al minut 11 (90+3) Pide va llançar una falta des del mig del camp directa a l’àrea perfecta perquè Nil Victòria rematés de cap i d’esquenes fent-la entrar per l’escaire, impossible d’aturar. Amb l’objectiu aconseguit, el Tordera va haver de treballar en defensa. Dues arribades importants en velocitat de la Unió, quedaven interceptades en tasques defensives. I l’èpica va arribar. Sobre el 97′, últim de l’afegit, Pide tornava a picar una falta des de zona defensiva endavant cap a Gio que guanyava la partida buscant una centrada. Primer rebuig de la Unió que quedaria en peus de Pede que, pràcticament a porteria buida podria rematar i fer el tercer. Victòria celebradíssima a Girona en uns minuts històrics. A continuació podreu reviure aquesta part del partit i a més, escoltar la valoració d’en Jose Cáceres, entrenador del CFTordera.

3 punts vitals que fan que el Tordera depengui de si mateix diumenge per accedir al play-off. Victòria espectacular que ha trencat totes les previsions. A més, un pic de més de 150 persones van seguir el partit en directe pel Youtube de Ràdio Tordera. Amb només 1 punt contra el Gironès Sabat (16:45h), el CFTordera estarà classificat pel play-off.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.