IniciNoticiesSocietatTordera organitza avui diverses activitats a l'entorn del 8M, Dia Internacional de...

Tordera organitza avui diverses activitats a l’entorn del 8M, Dia Internacional de les Dones

Des de la regidoria d’Igualtat conjuntament amb l’Associació de dones torderenques, la Biblioteca Municipal i el Casal de Joves tenen a punt diferents iniciatives programades

Un any més, Tordera organitza aquesta setmana diferents activitats a l’entorn de la commemoració del Dia Internacional de les Dones el proper 8 de març. Des de la regidoria d’Igualtat conjuntament amb l’Associació de dones torderenques, la Biblioteca Municipal i el Casal de Joves tenen a punt diferents iniciatives programades:

Avui dimecres 8 de març a les 17:30h a la plaça de l’Església, es farà la lectura del manifest a càrrec de l’Associació de dones torderenques. Aquella mateixa tarda també es farà teatre d’improvisació amb “4 ovaris” a càrrec de la companyia 2×2 i les diablesses de la Colla de Diables de Tordera faran una actuació de foc. Ho explica la Marian Linares, Presidenta de l’associació de dones.

8M – 1

“Nos adherimos a las actividades y hacemos una crida a la participacion”

El Casal de Joves, impulsa el joc de “Qui és qui?” Exemples de 12 grans dones científiques de la història. Totes les persones que participin i completin el circuit de plafons repartits per equipaments municipals i endevinin el nom de cada personatge que trobaran en el codi QR podran guanyar obsequis relacionats amb la campanya de visibilitat i conscienciació del 8M i premis culturals. Ho explica la tècnica del Casal, Sònia Aliva.

8M – 2

A més també podreu participar en el “Joc feminisme a taula”: 100 fites del feminisme i algun entrebanc.

Des del passat dilluns 27 de febrer fins el dijous 9 de març podeu gaudir de l’exposició “Les dones treballadores fem poble” preparada per l’Associació de dones torderenques. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES