IniciNoticiesSocietatTordera ja disposa d’un monument dedicat a les persones donants de sang

Tordera ja disposa d’un monument dedicat a les persones donants de sang

Es troba ubicat a l’avinguda dels Països Catalans amb C/Girona

L’Ajuntament de Tordera i l’Associació de Donants de Sang del Maresme van inaugurar el passat dilluns a la tarda, un monument en homenatge a les persones donants de sang de Tordera. Es tracta d’una iniciativa treballada conjuntament amb la regidoria de Sanitat i que té com a principal objectiu donar les gràcies i reconèixer a totes les persones que participen amb les diferents campanyes de donació de sang.  La delegada de voluntaris del banc de sang a Tordera, Núria Clota es mostrava molt contenta amb la instal·lació d’aquest reconeixement.

Monument sang 1

El monument es troba ubicat a l’avinguda dels Països Catalans amb C/Girona. La del nostre municipi es tracta de la quarta estàtua en tot el Maresme que dóna les gràcies i reconeix a totes les persones que participen amb les diferents campanyes de donació de sang. El president de l’associació de donants de sang del Maresme, Evarist March destaca el monument com un reconeixement a la solidaritat dels torderencs i torderenques en la donació.

Monument sang 2

“el donants s’emporten la satisfacció personal que acaben de fer un acte que beneficiarà a unes persones que no coneix”

Amb aquesta instal·lació, Tordera se suma així als més de 100 municipis de Catalunya que ja compten amb un mural, monument o escultura de reconeixement a les persones donants de sang.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES