IniciNoticiesEntitatsInauguració de l’exposició del 15è aniversari de l’Esplai el Garbell

Inauguració de l’exposició del 15è aniversari de l’Esplai el Garbell

L’exposició és un recull de fotografies, vídeos i objectes que resumeixen tots aquests anys, la qual durarà fins el 17 de març a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca de Tordera.

El passat dissabte al matí, a la Biblioteca de Tordera es va inaugurar l’exposició per commemorar el 15è aniversari de l’Esplai el Garbell. L’acte va començar amb unes paraules de part de la directora i el secretari de l’entitat, la Mayra di Giorgi i l’Aleix Ciurana, on definien el concepte de lleure i el que significa l’Esplai. Escoltem al secretari valorant la celebració.

Esplai Mayra i Aleix

Hi han assistit una quarantena de persones entre elles famílies, monitors, ex monitors i els membres de les tres juntes directives. A més, ha estat present la pedagoga Berta Espona, qui ha explicat la importància de les activitats de lleure i els valors que els infants i joves aprenen.

Esplai Berta

“són valors que fan que la societat sigui més justa, més lliure i més critica”.

Es van parlar diversos temes entre ells els canvis de les juntes directives. La Fanny Masero, directora de l’anterior junta, ens explica com va ser el darrere canvi i l’orgull de veure els infants que participaven abans i que actualment fan de monitors en la mateixa entitat.

Esplai Fanny

L’exposició és un recull de fotografies, vídeos i objectes que resumeixen tots aquests anys, la qual durarà fins el 17 de març a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca de Tordera

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES