IniciNoticiesCulturaAquesta tarda es presenta a la biblioteca el llibre ‘Mitologia dels Països...

Aquesta tarda es presenta a la biblioteca el llibre ‘Mitologia dels Països Catalans’ de Daniel Rangil

El rondallaire Daniel Rangil recopila històries del folklore fantàstic dels territoris de parla catalana en un extens llibre amb il·lustracions de Laia Baldevey

La biblioteca de Tordera acull aquesta tarda la presentació del nou llibre de Daniel Rangil.

La mitologia dels Països Catalans no és de les més conegudes, però està plena d’històries fascinants. Per això, l’escriptor i rondallaire Daniel Rangil ha publicat un extens llibre en català que aplega més de trenta personatges de la mitologia dels territoris de parla catalana. Dones d’aigua, bruixes, follets, gegants… i moltes criatures més són les protagonistes d’aquesta recopilació.

Titulat ‘Mitologia dels Països Catalans’ i publicat per l’editorial Efadós, aquest recull compta amb il·lustracions màgiques de Laia Baldevey. A banda d’explicar les històries del folklore català, el llibre explora els orígens remots, els significats profunds i la vinculació amb altres mitologies d’arreu del món. Escoltem Daniel Rangil, en declaracions a Ràdio Calella Televisió.

Rangil

“la transmissió oral té molta força en el llibre”

La presentació serà avui a les 18:30h a la biblioteca. Hi haurà exemplars a la venda amb la col·laboració de la Llibreria Núria de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES