IniciNoticiesSocietat200 llocs de feina per cobrir a la primera 'Fira Treballa' de...

200 llocs de feina per cobrir a la primera ‘Fira Treballa’ de Pineda de Mar

Serà el dijous 2 de març, a la plaça Espanya de Pineda, organitzada pel Centre Innova de l’Ajuntament

200 llocs de feina per cobrir a la primera ‘Fira Treballa’ de Pineda de Mar. Serà el dijous 2 de març, a la plaça Espanya de Pineda, organitzada pel Centre Innova de l’Ajuntament. Durant tot el matí posaran en contacte persones que cerquen feina amb empreses, amb un seguit d’entrevistes curtes, de 10 minuts. Si busques feina et pots apuntar a través de la Xarxa Xaloc d’Ocupació, de la Diputació de Barcelona, www.xaloc.diba.cat. També contactant amb el Centre Innova: 93 767 15 60 (ext. 4301) o per correu electrònic a innova@pinedademar.org

Actualment, hi ha 16 empreses implicades i més de 200 llocs de feina per a cobrir. Les empreses que tinguin vacants encara estan a temps de participar-hi. A la Fira, es faran públiques les ofertes de feina disponibles i les persones participants hauran de portar diverses còpies dels seus CV impresos per a poder-los donar a les empreses.
 L’horari de la Fira serà de 10.30h. a 1 del migdia. A més hi haurà càpsules divulgatives durant tota la jornada, on la persona podrà preparar l’entrevista, treballar la comunicació verbal i no verbal, entre altres.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES