IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona passa per sobre del Tarragona Bàsquet Club...

El CEEB Tordera Uni Girona passa per sobre del Tarragona Bàsquet Club (49-69)

Una segona part molt bona de les torderenques va congelar les opcions de les locals en el dia de carnestoltes

El primer equip femení del CEEB Tordera ja s’ha posat al dia amb la resta d’equips de Copa Catalunya. Amb aquest partit aplaçat, corresponent a la jornada 11 de lliga, les torderenques ja no tenen cap partit pendent de recuperar. En la jornada de dissabte, el Pavelló del Sagrat Cor de Tarragona va acollir aquest enfrontament directe per lluitar per les 4 primeres places a la classificació. Victòria molt important del sènior femení que va encarrilar el partit a partir del minut 25. Tot i el desencert ofensiu, les locals van entrar en el partit en el segon període que dominava el CEEB Tordera per 14-22. La reacció de les tarragonines va fer que s’arribés al descans amb el 30-28 al marcador. A la represa, la igualtat seria la protagonista. Però a partir d’aquí, un parcial de 10 a 30 favorable a les torderenques sentenciaria el partit amb el definitiu 49-69 gràcies a l’efectivitat de cara a cistella i una gran defensa. Marc Delemus, entrenador del femení del CEEB Tordera, fa una valoració positiva de l’enfrontament.

Marc Delemus

“victòria molt important. Destcar el gran partit de la nostra base, la Thais que va marcar molt bé el ritme i va anotar en els moments importants”

Les de Marc de Delemus es mantenen en cinquena posició amb 26 punts, a 5 de les líders.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.