IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera recupera les bones sensacions per afrontar...

El sènior femení del CEEB Tordera recupera les bones sensacions per afrontar la segona volta a Copa Catalunya

Un seguit de temes extraesportius i lesions dins l’equip han fet més complicada la temporada

El primer equip femení del CEEB Tordera es troba a l’equador de la temporada en iniciar la segona volta de competició. Una temporada que està sent complicada i irregular. Les torderenques van començar el curs esportiu a un alt nivell i aconseguint victòries de prestigi en les dues primeres jornades contra el Manresa i el Draft Gramanet. Però un seguit de temes d’extraesportius van minvar la dinàmica positiva de l’equip, ja que es van haver de tornar a jugar aquests dos enfrontaments. A tot això, es van sumar les lesions de jugadores importants. Les torderenques estan cinquenes a la classificació després de 15 partits on han sumat 9 victòries. Dins del Show dels Esports, les jugadores del CEEB Tordera Uni Girona, Marina Serra i Thais Morales, compartien com ha viscut el vestuari l’inici de temporada.

Marina Thais 1

“portem 3 setmanes que hem fet un canvi de xip, estem molt positives per afrontar les jornades que queden ara”

Aquest proper dissabte 18 de febrer el primer equip femení es desplaçarà a la pista del Tarragona on intentarà batre aquest rival directe per optar a les 4 primeres places de la lliga. Segons les jugadores torderenques tenen més a perdre que a guanyar.

Marina Thais 2

Els 4 primers classificats accediran a la Final a Quatre de la competició, a partit únic, prevista pel cap de setmana 13 i 14 de maig, amb seu i horaris per determinar. El vigent campió de la Copa Catalunya Femenina és el Promoviatges CBF Cerdanyola A.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES